Kaisa Ytterhaug

Kaisay

Adresse

Kierschowsgt 3
0462 Oslo

E-post

ykaisa@hotmail.com

Mobil

+47 97028491

Kort om meg

Fra Dalsbygda i Østerdalen, noe som gir interesse for enkle verdier, natur og livskvalitet. Bor i Oslo. Tar oppdrag overalt i Norge og i utlandet. Journalist, fotograf, skribent, voice-oppdrag.

Biografi

Sammen med to andre studenter grunnlegger jeg lokalradioen Radio Bø, samt jobber allround i radioen, mens jeg studerer 2-årig Kulturarbeid ved Høgskolen i Telemark, 1989-91.

Jobber mye på frivillig og lønnet basis i Studentradioen i Tromsø mens jeg studerer grunnfag og mellomfag i Allmenn Litteraturvitenskap ved UiTø, 1992-94.

Har siden 1995 jobbet i TV2s Nyhets- og sportsarkiv i Bergen, samt en periode som Produksjonsassistent ved desken i Oslo. Dessuten for flere avdelinger i Discovery/ TVNorge fra 2001 ut 2014. 

2016-2018: Fagforfatterstudiet ved OsloMet/ Høgskolen i Oslo og Akershus.
2012-2014: Grunnutdanning Fotografi ved Bilder Nordic School of Photography, Oslo, deltid.
Vår 2013: Innføring i Fotografi ved Oslo Fotokunstskole.  
Vår 1999: Kurs i Kulturjournalistikk ved Forfatterskolen i Troms, Finnsnes, med praksis i bladet Nordlys. 

Se også informasjon på https://www.linkedin.com/
 
Frilanser siden 2015.

 

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans