Kaisa Ytterhaug

Kaisay

Adresse

Kierschowsgt 3
0462 Oslo

E-post

ykaisa@hotmail.com

Mobil

+47 97028491

Kort om meg

Fra Dalsbygda i Østerdalen. Opptatt av verdier, natur og livskvalitet. Bor i Oslo. Tar gjerne oppdrag overalt i Norge, også i utlandet. Journalist, fotograf, skribent, voice.

Biografi

Sammen med to andre studenter etablerer jeg lokalradioen Radio Bø, samt jobber allround i radioen, mens jeg studerer 2-årig Kulturarbeid ved Høgskolen i Telemark, 1989-91. Gledelig å erfare at radioen var levende i lokalsamfunnet også etter at vi forlot Bø.

Jobber mye på frivillig og på lønnet basis i Studentradioen i Tromsø mens jeg studerer grunnfag og mellomfag i Allmenn Litteraturvitenskap ved UiTø, 1992-94.

Har siden 1995 jobbet i TV, og da i TV2s Nyhets- og sportsarkiv i Bergen, samt en periode som Produksjonsassistent ved desken i Oslo. Dessuten for flere avdelinger i Discovery/ TVNorge fra 2001 ut 2016. 
Til daglig arbeider jeg i månedsavisen Ny Tid, men vil høstparten 2018 av være tilgjengelig som frilanser igjen.

2016-2018: Fagforfatterstudiet ved OsloMet/ Høgskolen i Oslo og Akershus. Mine temaer: Fotografi, malerkunst, kunst som terapi og litteratur.
2012-2014: Grunnutdanning Fotografi ved Bilder Nordic School of Photography, Oslo, deltid.
Vår 2013: Innføring i Fotografi ved Oslo Fotokunstskole.  
Vår 1999: Kurs i Kulturjournalistikk ved Forfatterskolen i Troms, Finnsnes, med praksis i bladet Nordlys. 

Se også informasjon på https://www.linkedin.com/
 

 

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans