Kort om meg

Frilansjournalist som tar egne bilder og har erfaring fra trykte medier og web. Jeg tar oppdrag i hele Midt-Norge. Base: Klæbu, kun minutter sør for Trondheim.

Biografi

Jeg arbeider med kommunikasjon og formidling gjennom skrift og bilder i mitt yrke som fotograferende journalist. Å fange essensen i oppdragene og formidle det gjennom tekst og fotografi, er drivkraften i mitt virke. 

Fra juni 2013 har jeg en bachelorgrad i Medievitenskap, og ble master i samme fagfelt 18. januar 2017. Tematikken i min masteroppgave er ansikter og bildets makt.Nå arbeider jeg i en tidsbegrenset 40% stilling ved Institutt for Kunst- og medievitenskap som vitenskapelig assistent. Arbeidsområdet er studentrekruttering og arbeid med egen søknad til Ph.d.

I tillegg til deltidsstillingen har jeg oppgaver tilknyttet forskningsprosjektet Face of Terror.Annen utdannelse og erfaring er Handelshøyskolen BI, bedriftsøkonom, og flere år med ledelse, kundekommunikasjon, salg og andre serviceoppgaver innen varehandel.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

norsk, engelsk og noe tysk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans