Sandra Vidrequin

Received 1260899330709279

Adresse

Brødregata 17
4012 Stavanger

Telefon

+4792463990

E-post

actionshoots@hotmail.com

Mobil

+4792463990

Kort om meg

Sertifisert Internasjonal Pressefotograf/fotojournalist, drevet eget firma over 10 år innen foto, video og grafisk design. Håper å få noen bra tilbud som pressefotograf.

Biografi

41 år ung dame, drevet med foto, video og grafisk design. Er nå en sertifisert Internasjonal Pressefotograf/Fotojournalist. Vokst opp i Norge som flerspråklig, gått på Norsk, Fransk og Internasjonal skole i Norge. Svært bereist, elsker språk og kultur, reise langt unna turistdestinasjoner. Håpet i fremtiden er å være med ut i felten med Leger Uten Grenser, FN, Flyktningehjelpen eller på militærbase i Midtøsten. Er på let etter jobb som pressefotograf i Rogaland først de neste årene, så får skjebnen vise hvor jeg ender opp.

Målform

Bokmål

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans