Mona Vaagan

Adresse

Olavs gate 2C
1511 Moss

E-post

mvaagan@online.no

Mobil

+47 95 97 43 70

Kort om meg

Jeg er frilansjournalist, med kultur, mat og landbruk som arbeidsfelt. Mine oppdragsgivere er for det meste innenfor fagpressen. Jeg både skriver og fotograferer.

Biografi

Siden jeg startet som frilanser i 2004 har jeg levert artikler og reportasjer til blant andre:
ABC Nyheter, All Verdens Historie, Apéritif, Bibliotekforum, Bok&Bibliotek, Bærum kommunes informasjonsavdeling, Kjøkkenskriveren, Kommunikasjon, KUNST, KYSTEN, Levende Historie, Magasinet Gründer, Magasinet Norden, Mat&Helse, Musikk i Skolen, Nationen, Perspektiv (Flyktninghjelpen), Prøysenfestivalen, Rus&Samfunn, Samler&Antikkbørsen, Samvirke (Felleskjøpet), Vi over 60, Voksne for Barn.


Spesialområde

kultur, mat, landbruk

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk flytende

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans