Elisabeth Ulven

Adresse

Wolffs gate 4
0358

E-post

e.ulven@frisurf.no

Mobil

92085115

Kort om meg

Frilansjournalist med lang fartstid fra ulike medier som blant andre Aftenposten, TV2, TV3, Dagbladet, norsk ukepresse og The Guardian.

Biografi

Opprinnelig statsviter med MA i Internasjonal politikk fra Universitetet i London med utpreget nyhetsteft. Har jobbet både foran og bak kamera. Liker å se det store bildet, og har skrevet større artikler med særlig vekt på natur og miljø. Er opptatt av kunst og kultur, og jobber delvis som formidler på Ramme gård med spesiell vekt på Edvard Munch. Har også sittet på den andre siden av bordet som kommunikasjonsrådgiver for Kulturmeglerne, og har god innsikt i vinkling av historier. Er svært opptatt av engasjerende og troverdig formidling. Tar gjerne oppdrag som konferansier eller møteleder. Har også lang erfaring som kommentar-leser/voice-over på diverse dokumentarfilmer. Habil oversetter fra engelsk til norsk.
Intet oppdrag er for lite eller stort ;)

Spesialområde

politikk, miljø, natur, kunst og kultur

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk, tysk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans