Ole Morten Orset

E-post

oorset@msn.com

Mobil

001 703 598 7414

Kort om meg

Journalist og USA-korrespondent med base i Washington, DC. Leverer reportasjer med tekst, foto, lyd og video. Tilbyr faglig opplegg for journalistkurs, studieturer og seminarer i USA.

Biografi

Tidligerer USA-korrespondent for TV Norge og P4, stringer for NTB. Har levert reportasjer fra USA til norske medier i over 10 år. Oppdragsgivere inkluderer blant annet:Aftenposten, NTB, Bergens Tidende, Dagsavisen, Dagens Næringsliv, TV 2, Romsdals Budstikke, Kampanje, Galdu.Utdannet ved Høgskolen i Volda (journalistikk) og University of Wales, College of Cardiff (Master of Arts in European Journalism Studies.) Medlem av Norsk Journalistlag/Frilansjournalistene(Utenlandskontakt) og Online News Association (USA) og National Press Club (Washington, DC).

Spesialområde

USA

Språk jeg behersker

engelsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans