Mathilde Torsøe

Nrk bilde

Adresse

Fogd Drejers gate 24
9008 Tromsø

E-post

mathildetorsoe@gmail.com

Mobil

99359266

Kort om meg

Jeg er en journalist med base i Tromsø som har en forkjærlighet for forskningsjournalistikk, reportasjer og radio. Jeg tar små og store oppdrag, bilder og kan det grunnleggende innen videoproduksjon.

Biografi

Jeg er en ung og sulten journalist som tar små og store skriveoppdrag innenfor alle temaer. Jeg elsker å lære og bli utfordret, og det er noe av grunnen til at jeg liker frilanstilværelsen. 

Jeg har jobbet som journalist siden sommeren 2011, både som ansatt og på frilansbasis. Jeg har mest erfaring innen radio i NRK. Der har jeg laget radiosaker, produsert sendinger, vært nyhetsoppleser og vært på direkten i sendingene.  

Jeg har også jobbet en god del innen avis og nettavis, og sosiale medier har vært en naturlig del av arbeidsdagen min som ansatt i ulike medier. Ønsker du en frilansjournalist som skriver på nynorsk, kan jeg bistå. Jeg skriver flytende nynorsk etter å ha jobbet ett år i Firda, landets største nynorskavis. 

Forskningsjournalistikk er et av favorittfeltene mine i faget, og jeg har jobbet som forskningsjournalist for NRK Vitenskap og teknologi og forskning.no. Sistnevnte har vært hovedoppdragsgiveren min som frilanser. Jeg er også veldig glad i sterke nyhetssaker og nære featurereportasjer. 

Høres dette interessant ut, ikke nøl med å ta kontakt. Du kan også finne meg på LinkedIn. 

Målform

Bokmål, Nynorsk

Språk jeg behersker

engelsk, noe tysk, noe spansk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans