Torill Olsen

Adresse

Idrettsveien 36b
9800 Vadsø

Telefon

95155520

Mobil

95155520

E-post

frilansfinnmark@outlook.com

Kort om meg

Har jobbet 14 år som journalist/redaksjonssjef i NRK Finnmark. Tar følgende frilansoppdrag: Nyheter, aktualiteter, magasinstoff, portretter, intervju, foto, kommentarer, kronikker og bokomtaler.

Biografi

Utdannet ved UiT: Historie/samfunnsvitenskap/prosjektledelse/planlegging.
Journalistikk via NRK, kurs
Skrevet 3 bøker, laget 2 dokumentarfilmer, er spaltist/kommentator. Har et stort nettverk.
Fagfelt: Fiskeri, politikk, norsk og samisk kultur, historie, forsvar, offentlig forvaltning, næringsliv, statistikk, nordområder/grenselandm.v. Har et stort nettverk.
Arbeidserfaring fra offentlig virksomhet, bedriftsetablering, prosjektarbeid, kommunikasjon, kultur, rådgivning, forfatterskap, foredrag/kurs m.v

Målform

Bokmål

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans