Caroline Marie Svendsen

Adresse

Skovveien 1
0257 Oslo

Mobil

95213548

E-post

car-sven@online.no

Kort om meg

Spisskompetanse innen politikk, utdanning, dagligvare. kraft/energi reise og teknologi/kunstig intelligens. Tospråklig norsk/engelsk, god kompetanse i muntlig fransk og kan noe tysk.

Biografi

Jeg  har jobbet mest som frilansjournalist for digi.no  men også bl.a for Utdanning, Negotia, Bok & Bibliotek og Aftenposten Junior. Jeg har også hatt et lengre engasjement for Handelsbladet (nå Dagligvarehandelen) Ukeavisen Ledelse og Journalisten.

Jeg er en all-round journalist og har dekket de fleste fagfelt. Ieg har også jobbet en del for magasiner utgitt av Høgskolen i Oslo og Akershus.

Jeg har en Bachelorgrad i media fra University of East Anglia og en Mastergrad i media og kommunikasjon fra London School of Economics.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk flytende, noe tysk, fransk.

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans