Kjetil Stormark

Adresse

co Logos Media Ltd, Nymoens Torg 6-8
3611 Kongsberg

E-post

kjetil.stormark@gmail.com

Kort om meg

Gravejournalist og undersøkende sakprosaforfatter til leie, til både små og store saker som krever systematikk og grundig, journalistisk metode. Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Biografi

Mer enn 24 års erfaring fra journalistikk, salg, markedsføring, ledelse og norsk utenrikstjeneste. Tidligere journalist i Dagsavisen og VG. Tidligere redaktør i Laagendalsposten, Varden og Dalane Tidende. Var presseråd i FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i FN i 2001-2002. Tidl. leder av SKUP (2003-2005).

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk flytende, noe tysk muntlig

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans