Kort om meg

Radiojournalist. Avis- og magasinjournalist. Skribent. Musikkanmelder. DJ. Organisator. I skrivende stund: småbarnsmor. Drammenspatriot.

Biografi

Fra Drammen/Svelvik. Luktet på radio på den ideelle Oslo-radioen radiOrakel for å se om det ga meg mer driv enn Blindern - og ble frelst. Det førte meg til journalisthøgskolen og NRK - der jeg jobbet i mange år for P3.

Jeg ble pesialisert musikkjournalist for redaksjoner som Kaliber, Urørt, Kulturnytt og Lydverket. For Urørt ble jeg for eksempel en kombinert annet talentspeider og programleder. Jeg ble ti stimulerende år i NRK - før jeg jobbet for norsk musikkbransje i Tyskland. Nå skriver jeg hovedsaklig for Drammens TIdende.

Jeg kan det meste om radio, skriving, rytmisk musikk, å anmelde musikk, DJ-ing, norsk kulturbransje og -politikk, Berlin. Også kan jeg en god del om profilering, events, prosjektledelse, bytrender, og mat og miljø.

Spesialområde

kultur, musikk

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

tysk, engelsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans