Sandor Dahl

Img 1852

Adresse

Prestestien 48
5118 Ulset

E-post

freelancebergen@gmail.com

Mobil

45819169

Kort om meg

Fleksibel frilanser med erfaring fra og levere til flere lokalaviser i Bergensområdet med alt fra både tekst, foto og video.Tar oppdrag innenfor sport, nyheter, debatter større arrangementer.

Biografi

Jeg er en effektiv og nysgjerrig frilansjournalist, pressefotograf, fotojournalist som de siste årene har levert saker til riksmedier, ukepresse og fagpresse. Jeg har bakgrunn fra lokalavisenes varierte verden, er selvstendig næringsdrivende og har vært dette i snart 4 år.

Målform

Bokmål

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans