Lars-Ludvig Røed

Adresse

Langmyrgrenda 63c
0861 Oslo

Mobil

0047 98699288

E-post

lars-ludvig.roed@vikenfiber.no

Kort om meg

Erfaren featurejournalist. 35 års fartstid i Aftenposten, bl.a. redaktør i A-Magasinet. Frilans siden nov 2014. Har bl.a skrevet Redningsselskapets jubileumsbok 2016, skriver for Innsikt, Hyttemag mm.

Biografi

Født 1952. Reallinje vgs. Cand.mag fra UiO (sosiologi, litteraturvitenskap, norsk), Norsk Journalisthøyskole 1979-81. Jobberfaring fra NTB Utenriks, Associated Press, Akershus Amtstidende. Fra 1981 Aftenposten, div. avdelinger. Journalist, red.sekr., redaktør, men primært skrivende featurejournalist. Forfatter av tre bøker i årene 2001-2011 (Cappelen Damm) og Redningsselskapets jubileumsbok 2016 ("Full fart forover"). Tok sluttpakke i Aftenposten nov. 2014, har deretter levert til Aftenpostens magasiner Innsikt, Historie og Hyttemagasinet - og A-Magasinet. Leverer jevnlige bidrag til byplanoslo.no og fagskolene.no og til div. andre oppdragsgivere. 

Spesialområde

featurereportasje

Språk jeg behersker

norsk, svensk og dansk, engelsk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans