Anne Berit Reinsborg

Adresse

Nesgutua 26
2760 Brandbu

Telefon

+4791351708

E-post

anneberitreinsborg@gmail.com

Mobil

+4791351708

Kort om meg

Bor på Hadeland. Har jobbet som frilanser fra juni17. Stor arb.kapasitet, liker mange sjangere. Dekker Lygna Skisenter og friidrett på Brandbu Stadion. Også andre lokale arr. som Rally Hadeland mm

Biografi

Jeg har en allsidig bakgrunn, både i forhold til utdanning og yrkeserfaring. I juni i fjor valgte jeg å si opp min jobb som kommunikasjonsrådgiver for å starte som frilansjournalist. Det har gått over all forventning, og i dag utfører jeg mange oppdrag for lokalavisa Hadeland.

Jeg ønsker gjerne flere oppdrag. Etter mange år innen veiledning og relasjonsbygging, trives jeg godt med folk. Min påstand er at alle har ei historie, disse liker jeg å lete fram og formidle. Min empati og respekt for mennesker gjør at jeg vet å sette grenser. Dette fører til at jeg oppnår en god og trygg samhandling.

Mine oppdrag spenner seg vidt, fra featurereportasjer til nyheter og sport. Min favorittsport er motorsport, jeg trives godt i dette miljøet. Dette har selvfølgelig sammenheng med at jeg er tidligere kartleser i rally og at jeg har jobbet som utdanningsleder for Norges Bilsportforbund i ni år.

Jeg har stor arbeidskapasitet og liker en utfordring. Personifisering og vinkling er spennende, og jeg elsker å følge digital overvåking og se at mine saker blir godt lest.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

norsk flytende

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans