Anne Marie Presthaug Monsen

Am cropp 1 %28002%29

Adresse

Askvegen 143
5306 Erdal

Telefon

98879300

E-post

annemarie@humanresearch.no

Mobil

98879300

Kort om meg

Engasjert og kreativ frilansjournalist med svært gode tilbakemeldinger på mitt arbeid. Hjelper deg med intervjuer, tekst og korrektur.

Biografi

Født 06.06.1978 i Bergen og uteksaminert ved Bergen Handelsgymnasium med 4,3 i snitt. Fikk blant annet 6 i muntlig eksamen i samfunnsfag og engelsk. 6 i gym og 5 i norsk, engelsk, historie og geografi. 

Jeg jobbet for Fana Catering og Selskapsservice i flere år før jeg fikk jobb som ufaglært fengselsvikar i 2000. Utdannet meg tidlig- som yngste på mitt kull, 22 år gammel til fengselsbetjent på Kriminalomsorgens Utdanningssenter i Oslo i 2002. 

I 2003 hadde jeg plikttjeneste i Stavanger samtidig.
I 2004 flyttet jeg tilbake til Bergen og arbeidet i Bergen fengsel frem til høsten 2005 samtidig som jeg tok ExPhil og ExFac psykologi på Universitetet i Bergen
I 2005 flyttet jeg tilbake til Oslo og jobbet med salg ved siden av jobben som fengselsbetjent.

Oppdaget etter hvert at gründergenet fra min far og farfar var arvelig, og visste at jeg ville jobbe selvstendig. Min vei videre ble mot salg og forretningsutvikling som passet mine mer kreative evner. 

Jeg har evnen til å åpne opp andre og skape tillit i mine samtaler. Dette smitter over på mine tekster, spesielt når jeg får skrive om tema som engasjerer meg, slik som kommunikasjon, motivasjon og ledelse. Mine inspirasjonsartikler får ofte god respons.  

I 2009 startet jeg mitt eget firma og har hatt allsidige oppdrag som konsulent og salgsagent. 
I 2015 fikk jeg en rekke oppdrag som frilansjournalist i LederNytt og har siden skrevet for ulike kunder.


Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

Norsk og Engelsk

Arbeidsprøver

Lenker

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans