Anne Marie Monsen

Adresse

Trolldalen 20
1676 Kråkerøy

Telefon

98879300

E-post

annemarie@hrpublishing.no

Mobil

98879300

Kort om meg

Ryddig og kreativ frilansjournalist og konsulent med dokumenterte resultater og gode referanser. Intervjuer, tekst, korrektur, oversettelser norsk-engelsk, engelsk-norsk, epost-markedsføring mm.

Biografi

Født 06.06.1978 i Bergen og uteksaminert ved Bergen Handelsgymnas med 4,3 i snitt. 6 i muntlig engelsk, samfunnsfag og gym. 5 i norsk, skriftlig engelsk, samfunnslære, psykologi, etikk og religion, historie og geografi. 

Startet arbeidslivet hos Fana Catering og Selskapsservice som servitør og hovmester i flere år før jeg fikk jobb som ufaglært fengselsvikar i 2000. Utdannet meg 22 år gammel til fengselsbetjent på Kriminalomsorgens Utdanningssenter i Oslo i 2002. Jobber med dette i 14 år. 

I 2003 hadde jeg plikttjeneste i Stavanger mens jeg jobbet deltid med markedsføring.   
I 2004 flyttet jeg tilbake til Bergen og arbeidet i Bergen fengsel frem til høsten 2005 mens jeg tok ExPhil og ExFac psykologi på Universitetet i Bergen.
I 2005 flyttet jeg tilbake til Oslo og jobbet med salg og markedsføring ved siden av jobben som fengselsbetjent. 
I 2009 startet jeg opp som frilans konsulent og har hatt allsidige oppdrag innen HR, media og salg. 
I 2015 fikk jeg oppdrag som frilansjournalist og medierådgiver i LederNytt 

Jeg har skrevet totalt 200 artikler (både redaksjonelt og reklame) og gjort intervjuer for ulike kunder. 

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

Norsk og Engelsk

Arbeidsprøver

Lenker

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans