Lena Sveen

Adresse

Maugestenberget 13a
1727 Sarpsborg

Telefon

93218233

E-post

lena@tekstogfoto.com

Mobil

93218233

Kort om meg

Hei! Min visjon og mitt hovedmål er å treffe, engasjere og berøre deg med mine tekster og bilder.

Biografi

Etter å ha fullført skrive og fotokurs ved Journalistskolen.no vår/sommer 2022 tar jeg steget ut i frilans landskapet.

Jeg har valgt å bygge videre på min erfaring og kompetanse jeg har fra min tidligere, mangeårige stilling som Kreativ leder ved Tone Lise Akademiet.
Der jobbet jeg bl.a. med utforming av bedriftens nettsider, annonser, kurskataloger, flyers og plakater/bannere med et formål om å sette sammen tekst og bilder i harmoni.

Jeg liker aller best de nære historiene jeg kan formidle videre til leser (human touch). Andre tematikker jeg synes er spennende er psykisk helse, selvutvikling, livsstil, i f.eks. reportasjer, historiske artikler og profilintervju. 
Gladsaker, inspirasjon, interiør og hage som motiverer og berører, elsker jeg også.

Målform

Bokmål

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans