Ingunn Helene Kristensen

Adresse

Kvitbekkgata 37
2316 Hamar

Telefon

41686410

E-post

ingukris@online.no

Mobil

41686410

Kort om meg

Jeg påtar meg ulike typer tekster. Jeg er grundig med både tekstutformingen og kildebruk. En god tekst kan gjøre en forandring.

Biografi

Jeg har levert et stort antall artikler til norske magasiner og aviser siden 2016.
I årene 2003-2016 skrev jeg lærebøker for Cappelen Damm.
Jeg er utdannet ved Universitetet i Trondheim med historie og samfunnsvitenskaplige fag. Engelsk fra Universitetet i Oslo. Med PPU (praktisk pedagogisk utdanning)  som en del av utdanningen har jeg undervist 27 år på ungdomstrinnet ved siden av min forfatter- og frilansvirksomhet.
Jeg er samfunnsinteressert og nysgjerrig, noe som henger sammen med min glede av å skrive.
Jeg er født i 1969, og bor i dag på Hamar.


Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk og norsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans