Kaare Skard

Adresse

Solvikveien 2b
1365 BLOMMENHOLM

Telefon

+47 958 373 64

E-post

Kaare.skard@gmail.com

Kort om meg

TV-regissør og videojournalist med lang dokumentar- og serieerfaring for alle de store TV-kanalene. Spesialist på gode fortellinger og å jobbe som en-manns-team. Vunnet tre Gullruter.

Biografi

Jeg startet min karriere som reporter i Nyhetene i TV 2 i 1993, og ble frilanser i år 2000. Har i all hovedsak laget programserier og enkeltstående dokumentarer innen sjangeren Factual Entertainment, ofte alene på opptak.

Jobbet som reporter i TV 2s dokumentarserie Vårt lille land i tre sesonger fra 2012 - 2014. Før dette regissør og videojournalist på serier som Berserk, Livet på vent, Savnet med Ola Thune, Et himla liv, Kjære mamma, Åndenes makt, New Scandinavian Cooking med Andreas Viestad, Jakten på kjærligheten, Hjelp han pusser  opp! 

Tar i tillegg oppdrag som kommentarleser på TV-serier, og holder foredrag innen fortellerteknikk og videojournalistikk.  

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk flytende

Arbeidsprøver

Lenker

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans