Jens O. Kvale

Adresse

Nedre Åsvei 80 A
1341 Slependen

Telefon

91737864

Mobil

+4791737864

E-post

jensokvale@gmail.com

Kort om meg

Har siden 1967 jobbet fast i bl .a. NTB, Haugesunds Avis og Associated Press. Er nå en oppegående pensjonist med to mindreårige barn og to på over 40.

Biografi

Jeg har mer enn førti års erfaring som fotograf, fotosjef, vaktsjef,redaksjonssekretær, lokalkontorbestyrer for NTB Sørlandet og News Photo Editor i Haugesunds Avis, NPS/AP, NTB pluss,NTB scanpix, NTB og The Associated Press.

Legger ved noen bilder fra min byråtid -  kong Olav sammen med president Reagan i Det hvite hus, utdeling av Nobels fredspris den gangen utdelingen fant sted i Universitetets Aula, tidligere politiker og NRK-sjef Einar Førde, samt Gro Harlem Brundtland og  Maggie Thatcher på balkongen utenfor statsministerens kontor i den gamle høyblokka i Regjeringskvartalet. Det bildet brukte både NRK og TV2 over hele skjermen,med kredit NTB og mitt navn, da Thatcher døde.Vedlegger også nyere bilder, de fleste  fra det siste året, for å vise at jeg ikke har glemt gamle kunster. Bildene bør vise at jeg behersker bl.a. offisielle bilder, aksjonsbilder, nærbilder og bilder av mennesker. Jeg bor på  Slependen i Bærum, men har også et fritidshus på Verket på Hurumhalvøya, der jeg er ofte.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

norsk, engelsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans