Kirsti MacDonald Jareg

Adresse

Holmenveien 41d, 41
0374 Oslo

Telefon

99002292

E-post

kirs-jar@online.no

Mobil

99002292

Kort om meg

Jeg er frilansjournalist, spaltist, forfatter av reiseskildringer, foredragsholder og guide. Favorittsaker: Historier om steder og møter med mennesker. Kulturhistorie. Øyer i Nord-Atlanteren.

Biografi

Jeg er utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo i 1995. I tillegg har jeg sosialantropologi og sakprosastudier fra HiVe i fagkretsen.

Jeg har skrevet tre reiseskildringer fra hhv Skottland, Irland og Island. Skriver reportasjer og spalter. Leverer egne fotografier. 

Leverer stoff til Aftenposten Historie, Aftenposten Innsikt, Klassekampen og Reiselyst for å nevne noe. 

Eksempel på spalte, se Psykologisk.no 
(https://psykologisk.no/spalter/kirsti/)Målform

Bokmål

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans