Anne Marie Iversen

Adresse

Nedre Almgrensvei 11
1621 Gressvik

Telefon

98879300

E-post

annemarie@hrpublishing.no

Mobil

98879300

Kort om meg

Ryddig og kreativ skribent/konsulent med dokumenterte resultater og gode referanser. Intervjuer, tekst, korrektur, oversettelser norsk/engelsk, epost-markedsføring, kundeundersøkelser mm.

Biografi

Født 06.06.1978 i Bergen. Bergen Handelsgymnas. Kriminalomsorgens Utdanningssenter. Ex Phil og Ex Fac Psykologi. Straffens Idehistorie. Studerer Religion, livssyn og etikk. 

Jobbet 14 år som fengselsbetjent fra jeg var 21 til jeg var 35. Startet som frilans konsulent 31 år gammel i 2009. Fikk ulike oppdrag med markedsføring, kundeundersøkelser, salg, rådgivning og etter hvert journalistikk. Jobber også med flere bokmanus. Jeg har skrevet over 200 artikler, både redaksjonelt og sponset innhold. Er analytisk og gjør effektivt og grundig telefon-intervjuer. Det kan være produksjon av kunde-historier, eller intervjuer med ledere, fagpersoner og ansatte. 

Eksempel på intervju for HR Norge: HRNorge | Agilt HR er fremtiden
HRNorge | Ansvarlige bedrifter lykkes best

Kildesak for Ledernytt: Sosialt ansvar i lederskap - ledernytt.no

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

Norsk og Engelsk

Arbeidsprøver

Lenker

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans