Anne Marie Iversen

Adresse

Langøyveien 60
1679 Kråkerøy

Telefon

98879300

E-post

annemarie@hrpublishing.no

Mobil

98879300

Kort om meg

Ryddig og kreativ skribent og kundekonsulent med dokumenterte resultater og gode referanser. Intervjuer, tekst, korrektur, oversettelser norsk-engelsk, engelsk-norsk, epost-markedsføring mm.

Biografi

Født 06.06.1978 i Bergen. Bergen Handelsgymnas. Kriminalomsorgens Utdanningssenter. Ex Phil, Ex Fac. Straffens Idehistorie. Studerer nå Religion, livssyn og etikk. 

Startet arbeidslivet hos Fana Catering som servitør og hovmester på deltid i nesten 5 år. 
Fikk jobb som ufaglært fengselsvikar i 2000. Utdannet meg 22 år gammel til fengselsbetjent i 2002 som jeg jobbet med i 14 år. I 2009 startet jeg som frilanser og har hatt allsidige oppdrag innen journalistikk, HR, media og salg. I 2015 fikk jeg oppdrag som frilansjournalist og medierådgiver i LederNytt 

Jeg har skrevet totalt 200 artikler (både redaksjonelt og reklame) og gjort intervjuer for ulike kunder. 
Jeg skriver på flere bøker.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

Norsk og Engelsk

Arbeidsprøver

Lenker

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans