Anne Marie Iversen

Adresse

Saltnesfjellet 11
1642 Saltnes

Telefon

98879300

E-post

ami@humanresearch.no

Mobil

98879300

Kort om meg

Ryddig og kreativ skribent/rådgiver med dokumenterte resultater og gode referanser. Artikler, intervjuer, tekst, korrektur, oversettelse til/fra engelsk, eposter, kundeundersøkelser mm.

Biografi

Født 06.06.1978 i Bergen. Bergen Handelsgymnas. Kriminalomsorgens Utdanningssenter. Ex Phil og Ex Fac psykologi. Straffens idehistorie, Mangfold i religion. Skriver på flere bøker for arbeidslivet.

Jobbet 14 år som fengselsbetjent fra jeg var 21 til jeg var 35. Startet som frilans konsulent 31 år gammel i 2009. Fikk ulike oppdrag med markedsføring, kundeundersøkelser, salg, rådgivning og etter hvert journalistikk. Jeg har skrevet over 200 artikler, både redaksjonelt og sponset innhold. Er analytisk og gjør effektivt og grundig telefon-intervjuer. Det kan være produksjon av kunde-historier, eller intervjuer med ledere, fagpersoner og ansatte. Jeg tilbyr også annonsering på www.ledernytt.no 

Eksempler på intervjuer for HR Norge: HRNorge | Agilt HR er fremtiden
HRNorge | Ansvarlige bedrifter lykkes best
HRNorge | Den lærende organisasjonen
HRNorge | Hvor pålitelig er egentlig kunstig intelligens for HR?

Kildesaker for Ledernytt: Sosialt ansvar i lederskap - ledernytt.no
Utbrenthet handler om arbeidsmiljø - ledernytt.no
Ærlig og anerkjennende miljø gir best motivasjon - ledernytt.no

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

Norsk og Engelsk

Arbeidsprøver

Lenker

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans