Kort om meg

Har jobbet som allround - journalist og vj siden 2008, med stort sett alle tenkelige tema. Skrev masteroppgave om konstruktiv journalistikk i 2018.

Biografi

Jeg begynte å jobbe for fullt som frilanser i 2019, men har jobbet som journalist siden 2008. Hovedsakelig som skrivende journalist for lokal og regionalaviser og som videojournalist.

I de fleste tilfeller har jeg fungert som allround-journalist, så jeg har virkelig jobbet med alt mellom himmel og jord. Fra hendelsesnyheter, politikk og økonomi via helse og utdanning til kultur, sport og bil. Det jeg selv liker best er people and places-saker og mer dyptgående reportasjer. 

I 2018 leverte jeg masteroppgave om konstruktiv journalistikk og har i etterkant av det også holdt foredrag og jobbet litt mot kursvirksomhet om temaet. Uansett hva jeg jobber med har jeg en tendens til å bli brennende engasjert og gå inn i det med liv og lyst, noe jeg mener bidrar til at jeg alltid gir mitt aller beste.

I dag jobber jeg som frilanser i Oslo. 

Personlig er jeg lidenskapelig opptatt av mat og reise. Jeg har jobbet i reiselivsbransjen i 6 år og har nok en over gjennomsnittet interesse for andre lands historie og samfunnsmessige forhold. Jeg har bodd tre år i Tyskland og har også oppholdt meg i lengre perioder i Nederland, Portugal, Estland, Ungarn, Irland og østkysten av USA.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk, litt tysk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans