Siv Henningstad

Portrett siv500 yogabok056

Adresse

Fjellsetveien 53
2019 Skedsmo

Telefon

+47 920 36 994

E-post

siv.henningstad@sivshus.com

Mobil

+47 920 36 994

Kort om meg

Siv er journalist, fotograf, forfatter og ernæringsrådgiver. Hun har skrevet artikler og blogget for ulike medier siden 1993. Hun har gitt ut 4 bøker. Hun holder også foredrag, kurs og seminar.

Biografi

Hun er bosatt i Skedsmo med datter på 15 år. Examen artium 1981 med språkfagene engelsk, tysk og fransk fra Bjertnes Videregående skole. Reiselivslinje ved Otto Treiders Handelsskole 1984. Reklame og markedsføring Handelshøyskolen BI 1987.  Exphil UIO 1988. Språkvitenskap UIO 1988. Skrevet artikler og tatt bilder for ulike medier siden 1993. Bachelor i Ernæring ved Bjørknes Høyskole 2016.  Utgitt bøkene; Takkebakst - Bakeglede på Takke, Demens - Den nye folkesykdommen og I balanse med riktig mat, farger og yoga og Om kjærligheten - Tanker om å lytte til hjertet.

Spesialområde

helse, kosthold, aldring, livsstil, fotografi

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

tysk, engelsk, fransk dagligtale

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans