Mari Rian Hanger

Kort om meg

Kjapp og nøyaktig journalist med utdannelse fra Journalisthøgskolen i Bodø. Spesialfelt er helse og medisinsk forskning, liker også å skrive reportasjer og portrett.

Biografi

Utdannet ved Journalisthøgskolen i Bodø. Har jobbet for Dagens Medisin i mange år, en avis som skriver om medisinsk forskning og helsepolitikk. Jeg har også jobbet som kommunikasjonsrådgiver og i lokalaviser. 

Jeg har erfaring både med nyhetsjournalistikk og featurestoff. De siste årene har jeg jobbet som frilansjournalist, blant annet for Adresseavisen, Universitetsavisa, forskning.no og Gatemagasinet Sorgenfri. Jeg er en habil fotograf. 

Spesialområde

helse/medisin

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans