Girma Mulat

Adresse

Madlaveien 59
4009 Stavanger

E-post

girma077@gmail.com

Kort om meg

Frilans journalist & Pappa for to prinsesser som er 10 og 11 år.

Biografi

I Etiopia var jeg selvstendig journalist, utgiver og redaktør for uke avisene Ruhama, Zena Adimas og Referens.
Jeg kom til Norge som FN-flyktning i 1998, http://www.amnesty.org/en/library/info/AFR25/003/1995/en Jeg har vært aktiv som Journalist og jobbet i Bergensavisen (BA). Der hadde jeg en egen spalte ”Girma på søndag”. Den handlet om innvandrermiljøet i Bergen.Som frilanser i Norge har jeg også solgt en del nyhetsartikler og reportasjer med bilder for aviser som BT,BA Journalisten, Ny tid og DagenMagazinet.

Spesialområde

nyhet og reportasje

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

norsk, englisk, amharisk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans