Ellenor Mathisen

Adresse

Jens Bjelkes gate 15
0562 Oslo

Mobil

+47 900 33 247

E-post

ellenor.s.mathisen@gmail.com

Kort om meg

Erfaren journalist og redaktør med medisinsk forskningsformdiling som spesialfelt. Utdannet journalist fra Høgskulen i Volda. Master of Management fra BI: Kommunikasjon i organisasjoner.

Biografi

Biografi: Arkitektur (Green Buildings, USA, The European Museum of the Year 2010, Ozeaneum i Stralsund, Tyskland), barnevern, bioteknologi, design, forsikring, medisinsk forskning, reiseliv. Fotograferer til egne oppdrag. Kommunikasjonsrådgiver i bl a Teknologirådet, Nasjonalt kunnskapssenter for helsetjenesten.
Har medisinsk forskning som spesialfelt, og vært redaktør for ulike fagblad.
Oppdrag for: Astma- og Allergiforbundet, Diabetikeren, Farmasiliv, Handikapnytt, Velferd,  Dagens Medisin, Dagens Næringsliv, D2, forskning.no, overgang.no og Universitet i Oslo.Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans