Marit Arnesen

Adresse

Bygdaveien 38
2500 Tynset

Telefon

91175560

Mobil

91175560

E-post

marit@mpress.no

Kort om meg

Dekker i hovedsak Nord-Østerdal i Innlandet. Foto, reportasjer, feature, dokumenterer historie, portrett, historie, kultur, næringsliv, landbruk, nyhetssaker og skriver bøker på oppdrag.

Biografi

Tidligere journalist i Østlendingen med kontor på Tynset. 
Dekket alt fra nyheter, kultur, næringsliv inkludert landbruk, portretter, reportasjer og feature. Foto, dybdejournalistikk. Dekket ikke sport.

Dekker fortsatt ovennevnte sjangere. Ikke sport.

Som selvstendig næringsdrivende har jeg også designet nettsider, skrevet artikler/historier til nettsider, artikler til magasiner og tidsskrifter, skrevet artikler til flere bøker, dokumentert historie/dybdejournalistikk og skrevet bok om Tynset Bokhandels 100-årige historie.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans