Aasa Christine Stoltz

Dsc 1466

Adresse

Sundts Veg 156e
5221 Nesttun

E-post

a-chrst@online.no

Mobil

+4792694457

Kort om meg

Journalist med bakgrunn fra Thomson Reuters nyhetsbyrå, norsk og internasjonal redaksjon. Nettaviser, magasiner, dagspresse mm. Næringsliv, ledelse, økonomi, samfunn og historiefortelling. Krim.

Biografi

MSc Business AdministrationBSc MarkedskommunikasjonStudier i journalistikk fra American University of ParisGrunnfag Fransk for Næringslivet, NHH14 års erfaring som journalist, 6 år fra et av verdens ledende nyhetsbyrå, Thomson Reuters, både i den norske og den internasjonale redaksjonen. Som frilanser har jeg levert til ulike typer magasiner, nettaviser og aviser, både i inn- og utland. Jeg tar også andre tekstoppdrag som språkvask, reklamemateriell, nettsider mm.Leverer saker med foto.Basert i Bergen med en fot i Oslo, og tar oppdrag både i inn- og utland.Redaktør og fotograf for bedriftsmagasinet til en stor entreprenørbedrift i Hordaland. Oversettelseserfaring: Erfaring fra nyhetsbyrå med å skrive om nyhetssaker fra norsk til engelsk. Oversettelse/omskrivning av forbrukersaker og nyhetssaker fra norsk til engelsk. Oversettelser av nettsider. (eks. www.sardiniareiser.noJeg leverer jevnlig til Ukeavisen Ledelse / Dagens Perspektiv og dokumentarmagasinet Plot. Jeg har arbeidet for magasiner som HENNE, Mamma, Glade barn i barnehagen, nettavisen Newsinenglish.no, klikk.no mm i tillegg til ulike kommunikasjonsbyråer som tekstforfatter og journalist.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk, fransk, norsk bokmål

Arbeidsprøver

Dokumenter

Lenker

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans