Kristin Kvåle Kjeilen

Img 8877 resize

Adresse

Hardangerveien 286
5709 Voss

Telefon

977 68 207

E-post

kristin@ukvitne.no

Kort om meg

All - round frilansjournalist Voss, Bergen,Hardanger, Hordaland.

Biografi

Har bak meg 3 semstre med journalistikk årsenhet og et semester med featurejournalistikk ved NKS nettstudier. Etter endt utdannelse tok jeg ett semster med fortellendejournalistikk og 1,5 semester med frilansjournalistikk ved høgskolen i Oslo.Jeg har jobbet som frilansjournalist siden 2009. Skriver hovedsaklig feature for fagblader og tidsskrift. Har også erfaring fra lokalavis. Noen arbeidsprøver ligger på denne profilen.

Eksempler på oppdragsgivere:

Ahlsell-Magasinet
Parat
Voksne for barn
Medlemsbladet Fredrikke
Anlegg & Transport
Mediaforlaget.no / VIN
Cox / Coop vestavind, Fjord 1
Red kommunikasjon / Moelven
Helsesøstrene
IN magasinet
Avisa Hordaland
m.m

Spesialiteter: Feature, forteljandejournalistikk, portrett. Nynorsk og bokmål. Tar oppdrag i hele vestlandsområde, i hovedsak Bergen, Hardanger, Voss, Odda og elles i Hordaland.

Personlige interesser: Helse, hage, mote, trender, interiør, fotografering, friluftsliv, reiseliv og landbruk / sauehold.

Målform

Bokmål, Nynorsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans