Jessica Ryan

18700346 10158824968110327 3110518428992594285 n

Adresse

Ammerudhellinga 66
0959 Oslo

Telefon

40090662

E-post

jr@jessicaryan.no

Mobil

40090662

Kort om meg

Jeg jobber frilans i Oslo, men er åpen for å reise rundt også til konfliktområdet. Er veldig opptatt av sosiale ulikheter i samfunnet, menneskerettigheter og bistand.

Biografi

De siste ti årene har jeg jobbet frilans og for diverse nettmagasin, med tekst og foto. To tema jeg har jobbet en del med er kidnapping og tortur i Sinai og blogger opprøret i Vietnam. Solgte tekster om dette til flere redaksjoner deriblant NRK, Bistandsaktuelt, Verdensmagasinet X og Utrop for å nevne noen. Jeg har også samarbeidet med Norsk Vietnamesisk senter på et bokprosjekt/utstilling som ble kalt De glemte drømmer, hvor vi var et team som reiste ned til Vietnam og leverte ut rullestoler og mat til blant annet fjellfolk og barnehjem. Har Bachelorgrad i Kultur og samfunnsfag fra juridisk fakultet ved Universitetet i Oslo med fokus på psykologi, kriminologi og sosiologi.CV og Arbeidsprøver finnes på Linkedinprofilen min: https://www.linkedin.com/in/jessicahryan/

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

Norsk, engelsk flytande

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans